Personeelsdag

Peter is met grote afstand mijn favoriete collega. Hij is behulpzaam, vrolijk, aardig en attent, zoals alle Peters volgens mij zijn.

Op de afdeling vroegen we ons af hoe vaak hij zou scoren via Tinder. Hij is denk ik net ietsje kleiner dan mij maar ziet er goed uit voor zijn leeftijd. Hij heeft wel iets weg van Tom Jones maar dan 30 jaar geleden. Sanne zei dat ze 100% zeker niks met hem zou willen vanwege zijn enorme handen want enorme handen betekent automatisch ook een enorme lul, was haar stellige overtuiging.

Als we op de jaarlijkse personeelsdag, ditmaal in Utrecht, om 12:00 aanschuiven, voor een gezamenlijke lunch zit hij links naast me. Met het neerleggen van het servet, op zijn benen, raakt hij heel even, maar beslist langer dan nodig, mijn bovenbenen aan. Ik voel rillingen over mijn lijf en word vuurrood. Mijn kutje wordt in minder dan 3 seconden drijfnat en tegelijkertijd prikken mijn tepels zo ongeveer een gat in mijn truitje, en dat enkel door zijn aanraking.

Ik ben dan ook direct in de war. Ik ben namelijk getrouwd waarbij ik het woordje ” gelukkig ” niet voor niets weglaat. Er gebeurt al zeker 3 maanden niks meer tussen mij en mijn man. Ochtends heeft hij hoofdpijn, in de avond is hij moe, seks onder de douche kan niet want het is te klein en hij krijgt het dan koud. Onverwacht ergens seks in huis kan niet omdat de kinderen een sleutel hebben en zomaar langs kunnen komen. In een bos hoort hij continu geluiden. Enzovoort.
Het is echt afschuwelijk om zolang genegeerd te worden als je lichaam dagelijks smeekt om een goede smeerbeurt. Dus de alarmbellen in mijn lichaam gingen luid en ratelend af bij de aanraking van Peter.. Alles in mijn naar seks verlangende lichaam wilde me laten weten dat dit misschien wel de langverwachte kans op een goede beurt was. Weliswaar wel via vreemdgaan maar een lichaam heeft uiteindelijk wel seks nodig en als het niet op de normale manier lukt dan maar met een andere man.

Instinctief pak ik mijn servet, leg dat op mijn benen en schiet expres óók te ver door. Ik aai over zijn been maar stoot daarbij direct met mijn hand tegen een enorme bult in zijn broek. Ik veronderstel even dat het zijn telefoon is maar die ligt op tafel. Peter verschiet even van zijn plek maar zegt niets. Zou Sanne dan yoch gelijk hebben?

We krijgen als eerste soep met stokbrood. Als ik zie dat er een stuk brood op zijn schoot valt aarzel ik niet om het te pakken. Ik grijp het met mijn duim en wijsvinger maar heb niet door dat ik daarbij kennelijk steeds zijn pik aantik. Het brood valt op de grond maar omdat ik opkijk omdat ik mijn naam hoor zie ik dat niet en wrijf dus meerdere keren over zijn eikel op zoek naar het stukje brood. Achteraf gezien natuurlijk niet slim, maar ik voel met mijn hand te laat wat het is waar ik steeds weer in pak. Ik knijp en wrijf maar héél even maar lang genoeg om in mijn oor gefluisterd te krijgen. ‘ Uhhhhh…..je bent met mijn harde pik aan het spelen? Waar iedereen bij is?.’ Ik word vuurrood en trek mijn hand vliegensvlug terug. Als ik naar zijn broek kijk zie ik een natte plek. Mijn vingertoppen zijn óók nat. Ik eet mijn soep op en houd mijn handen daarna wijselijk boven de tafel. Als ik opsta omdat we aan de excursie beginnen ruik ik snel aan mijn vingers. Hmmmm… zoet, scherp… ik lik aan mijn vinger. …. lekker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *