De vrouw van mijn collega

Ik ben Johan een man van 31 jr zie er gewoon uit sportief dat moet ook wel in ons werk sinds kort had ik een vaste maat en bijna alle diensten samen. Het klikte gewoon lekker samen. Mijn collega had wel een partner maar ik was nog steeds alleen. Kwam bijna elke dag wel bij hun na het werk of iets eerder. zij was een hele leuke vrouw niet preuts als ze topless lag bleef ze liggen. Het klikte gewoon het gesprek ging wel eens over mij als ik homo ben of niet van vrouwen hield. De ware moet ik nog tegenkomen zei ik altijd. Ik gaf wel toe een man kan soms ook fijn zijn. Vertelde ook dat ik vaak op een naaktstrand lag te zonnen. Dat durfden ze nog niet wel eens hier helemaal beschut en dan naakt als niemand hun zag. Thea was 28 jr en mijn collega Geert Was 38 jr ze hadden geen kinderen. Hoe het kwam dit weekend had ik een late dienst van 16.00 tot 23.00 en Geert nachtdienst van 22.30 rot 7.30 “ s morgens.

Mijn dienst zat erop en sprak nog even met Geert hij vroeg me ga toch even langs Thea en drink wat samen dan heeft zij ook nog een leuke avond. Prima zei ik. Ze wist dat ik kwam omdat Geert haar gebeld had dat ik onderweg was. We zaten beschut nog steeds warm weer. Ze ging zonder topje zitten wat had ze lekkere borsten. We verhuisden naar achteren in de tuin. Ik zou ons nog wat inschenken, toen ik terug kwam was ze naakt. Dit mocht ik niet aan haar man zeggen daarom deed ik ook alles uit mijn lul groeide wel wat zij wel mooi vind. We keken wel naar elkaar ze vertelde nu dat ze hier wel opgewonden van werd. Ze kwam bij mij op schoot zitten en keek mij aan en gaf me een kus op mijn mond. Toen begon ze te vragen heb jij het wel eens met een man gedaan? Of een trio. Ze nestelde tegen mij aan en vroeg liefjes jou laatste liefde met een vrouw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *